پیام تبریک رییس دانشگاه علم و فرهنگ به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

رییس دانشگاه علم و فرهنگ؛ در پیامی انتخاب دکتر سیدعزت الله ضرغامی به عنوان «وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی» را تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در پی رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به دکتر سیدعزت الله ضرغامی، دکتر سیدسعید هاشمی- رییس دانشگاه -، پیام تبریکی صادر کرد.

در بخشی از این نامه آمده است:

بدون شک پشتوانه فعالیت‌های شاخص و ارزشمند علمی، همچنین تخصص و تجربه مدیریتی جنابعالی در عرصه دانشگاهی، مسیر تکامل، پیشرفت و تعالی آموزش، پژوهش و فناوری را بیش از پیش هموار خواهد ساخت.

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به نهاد جهاد دانشگاهی آمادگی خود را در مسیر تحقق اهداف و اجرای منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های دولت خدمتگزار و برنامه‌های مدون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام می‌دارد.

از درگاه ایزد منان، مزید توفیقات جنابعالی را در ارتقا و توسعه روزافزون آموزش عالی کشور خواستاریم و برایتان خدمتی سرشار از شور، نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی مسالت داریم.