معرفی دانشکده

دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ

دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ در 6 مهر ماه سال 1391، مصادف با روز جهانی گردشگری، به عنوان نخستین دانشکده علوم گردشگری کشور با سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری افتتاح گردید. این دانشکده برای نخستین بار در کشور در رشته مدیریت گردشگری دانشجو پذیرفت و در تلاش است هر ساله علاوه بر توسعه کمی از توسعه کیفی نیز برخوردار باشد. با یاری خداوند متعال دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر وظایف جاری آموزشی خود توانسته است با فعالیت‌های علمی، اجرایی، پژوهشی و آموزشی متعدد، در حوزه گردشگری کشور نقش مهمی در مبانی، ترویج و توسعه علم گردشگری ایفا نماید و به عنوان یکی از قطب‌های علمی و تأثیرگذار در حوزه مدیریت گردشگری محل رجوع علمی و آموزشی در بخش‌های مختلف گردشگری در بخش‌های دولتی و غیردولتی می‌باشد.