ارائه آموزش‌های تخصصی مشترک گردشگری و هتل‌داری توسط دانشگاه‌های علم وفرهنگ و IMC اتریش

دوره‌های تخصصی مشترک در زمینه‌ی گردشگری و هتل‌داری توسط دانشگاه‌های علم وفرهنگ و IMC اتریش برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ سید سعید هاشمی -رییس دانشگاه- از توسعه همکاری‌های آموزشی و برگزاری دوره‌های مشترک آموزش‌های تخصصی بین دانشگاه‌های علم و فرهنگ و IMC اتریش خبر داد و افزود: بر اساس تفاهم‌نامه منعقده بین دو دانشگاه علاوه بر تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک آموزش‌های تخصصی گردشگری، هتل‌داری، مدیریت گردشگری، گردشگری سلامت و مدیریت اکوتوریسم در دستور کار قرار گرفت.

دکتر هاشمی گفت: براساس پیش بینی‌های انجام شده، دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مشترک از مهر و آبان ماه سال جاری آغاز می شود که این دوره‌ها برای دانشجویان و مدیران بخش های خصوصی و دولتی قابل استفاده خواهد بود.

وی افزود: دوره گردشگری و معنویت نیز از جمله دوره‌هایی بود که مورد توجه طرف اتریشی قرار گرفت و با برنامه ریزی لازم اجرایی خواهد شد.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ،مهم‌ترین مزیت این دوره‌ها را مهارتی بودن و اعتبار آن در سطح کشورهای عضو اتحادیه اروپا دانست و گفت:امکان اشتغال سریع فراگیران با این دوره‌ها در بالاترین حدممکن وجود دارد که این امر مزیت مهمی محسوب می شود.